Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 20 Νοεμβρίου 2017 13:32

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ: " ΥΛΙΚΑ ΥΔΡΕΥΣΗΣ – ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ "

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Σητείας (Δ.Ε.Υ.Α.Σ.) διακηρύττει συνοπτικό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για την εκτέλεση της προμήθειας: « ΥΛΙΚΑ ΥΔΡΕΥΣΗΣ – ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ " προϋπολογισμού 59.990,00 € (χωρίς ΦΠΑ), με κριτήριο κατακύρωσης την συμφερότερη προσφορά αποκλειστικά βάσει τιμής, μεταξύ των προσφορών που ικανοποιούν τους όρους της μελέτης.

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στα γραφεία της Δ.Ε.Υ.Α. Σητείας (Νικ. Πλαστήρα 31, Σητεία), στις 30 του μήνα Νοεμβρίου του έτους 2017 ημέρα Πέμπτη και ώρα 11:00 π.μ. (λήξη επίδοσης προσφορών) από την αρμόδια επιτροπή.

Η διενέργεια του διαγωνισμού θα γίνει σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 4412/16 «Δημόσιες Συμβάσεις Έργων, Προμηθειών και Υπηρεσιών»

Κριτήριο κατακύρωσης είναι η συμφερότερη προσφορά αποκλειστικά βάσει τιμής, μεταξύ των προσφορών που ικανοποιούν τους όρους της μελέτης. Οι προσφορές θα είναι στην Ελληνική γλώσσα και θα καλύπτουν επί ποινή αποκλεισμού όλες τις τεχνικές προδιαγραφές. Δεν γίνονται δεκτές εναλλακτικές προσφορές, αντιπροσφορές καθώς και οικονομικές προσφορές που υπερβαίνουν τον προϋπολογισμό της προμήθειας.

Στον διαγωνισμό γίνονται δεκτοί αναγνωρισμένοι προμηθευτές του δημοπρατούμενου αντικειμένου.

Ο χρόνος ισχύος των προσφορών είναι τέσσερις (4) μήνες προσμετρούμενος από την επομένη της ημέρας του διαγωνισμού. Η ολική προθεσμία υλοποίησης της προμήθειας αναφέρεται στη διακήρυξη της μελέτης.

Η προμήθεια θα χρηματοδοτηθεί από πιστώσεις του προϋπολογισμού της Δ.Ε.Υ.Α.Σ. έτους 2017 και του 2018.

Το αποτέλεσμα της δημοπρασίας θα εγκριθεί από το Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α. Σητείας.

Προσφέρεται ελεύθερη, πλήρης, άμεση και δωρεάν ηλεκτρονική πρόσβαση στα έγγραφα της

σύμβασης στην ιστοσελίδα της Δ.Ε.Υ.Α.ΣΗΤΕΙΑΣ www.deyasitias.gr.

Οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να συμπληρώσουν ταυτόχρονα και τη φόρμα ηλεκτρονικής παραλαβής και να την αποστείλουν είτε α) με faxστον αριθμό 28430-26506 είτε β) με emailστη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

Το έντυπο οικονομικής προσφοράς οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να το παραλάβουν δωρεάν μόνο από την έδρα της Δ.Ε.Υ.Α.ΣΗΤΕΙΑΣ. (Ν. ΠΛΑΣΤΗΡΑ 31, Τ.Κ. 72300, ΣΗΤΕΙΑ), μέχρι και μία (1) ημέρα πριν από την ημερομηνία του διαγωνισμού. Πληροφορίες κ. Νικολέτα Κοϊνάκη τηλ. 28430-28335 εσ. 1.

Ο Πρόεδρος

του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.Σ.

 

ΧΑΤΖΗΝΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ