Το νερό είναι ζωή!

Δήμος Σητείας

Στόχος η εξυπηρέτηση και βελτίωση της ποιότητας ζωής του πολίτη

ΔΕΥΑ Σητείας

ποιότητα νερού σημαίνει ποιότητα ζωής!

Βιολογικός καθαρισμός

Εκσυγχρονισμός υποδομών ύδρευσης και αποχέτευσης

Το νερό είναι ζωή!

Δήμος Σητείας

ΔΕΥΑ Σητείας

Βιολογικός καθαρισμός

Πέμπτη, 01 Μαρτίου 2018 11:54

ΛΕΙΨΥΔΡΙΑ S.O.S. - Οδηγός εξοικονόμησης νερού

Αγαπητοί δημότες,

Μετά από την παρατεταμένη ανομβρία κατά τους χειμερινούς μήνες η οποία διαρκεί έως τώρα,και με βάση τα δεδομένα του δικτύου μετεωρολογικών σταθμών της Περιφέρειας Κρήτης παρατηρείται σημαντική μείωση των βροχοπτώσεων σε όλη την Κρήτη σε ποσοστό από 60% έως 75% σε σχέση με το μέσο όρο των τελευταίων ετών. Συνέπεια των παραπάνω είναι η μικρή αναπλήρωση τόσο των υπόγειων υδροφορέων, όσο και των επιφανειακών υδάτων, και κατ’ επέκταση πτώση της στάθμης σε όλες σχεδόν τις γεωτρήσεις (αρδευτικές και υδρευτικές), καθώς και σημαντική ελάττωση της παροχής όλων των πηγών του Δήμου μας.

Επειδή αναμένεται να παρατηρηθεί λειψυδρία κατά τη θερινή περίοδο, αλλά και το χειρότερο υπάρχει τεράστιος κίνδυνος εισχώρησης του θαλασσινού νερού στον υδροφόρο ορίζοντα άντλησης των γεωτρήσεων (φαινόμενο υφαλμύρινσης) με ανεπανόρθωτες συνέπειες για τον τόπο μας, αλλά και για εμάς και τα παιδιά μας, παρακαλείστε για την ορθολογική χρήση του νερού τόσο για τις ανάγκες της ύδρευσης, όσο και της άρδευσης.

deyas entypo 1deyasdeyas

deyasdeyasdeyas

Επικοινωνία

Ν. Πλαστήρα 31

Τ.Κ. 72300, Σητεία

Τηλ. Κέντρο : 28430 28335

Εκτός ωραριίου : 6970123663/6974812771

Fax: 28430 26506

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δημοφιλές περιεχόμενο

Login Form

programma-ellada-2-0